Abanka u kolovozu kreće u dokapitalizaciju

Bez autora
Aug 02 2012

Abanka je prvo polugodište 2012. godine završila s 15,7 milijuna eura čistog gubitka. Bilančna svota Abanka Grupe iznosila je 4,2 milijarde eura što je 0,4 posto manje nego na početku godine. Banka u kolovozu namjerava započeti s dokapitalizacijom u visini od 50 milijuna eura, Agencija za tržište vrijednosnih papira dala je dozvolu za izdavanje prospekata za prodaju običnih dionica. Od sadašnjih vlasnika, Triglav je već potvrdio namjeru da će sudjelovati u dokapitalizaciji, no samo do visine udjela u banci, za što ima dozvolu Banke Slovenije.

Abanka u kolovozu kreće u dokapitalizacijuAbanka je prvo polugodište 2012. godine završila s 15,7 milijuna eura čistog gubitka.

Bilančna svota Abanka Grupe iznosila je 4,2 milijarde eura što je 0,4 posto manje nego na početku godine.

Banka u kolovozu namjerava započeti s dokapitalizacijom u visini od 50 milijuna eura, Agencija za tržište vrijednosnih papira dala je dozvolu za izdavanje prospekata za prodaju običnih dionica.

Od sadašnjih vlasnika, Triglav je već potvrdio namjeru da će sudjelovati u dokapitalizaciji, no samo do visine udjela u banci, za što ima dozvolu Banke Slovenije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik